Betala online

Bagport blir Smarte Carte


P R E S S R E L E A S E

Vi har framgångsrikt drivit och erbjudit våra tjänster under vårt varumärke Bagport sedan 2004. Sedan 2016 är Bagport Sweden en del av Smarte Carte-gruppen; en ledande global leverantör av bagagevagnar, elektroniska skåp, flygplatstjänster och massagestolar. Nu är det dags att ta det sista steget mot att bli ett Smarte Carte-företag genom att anpassa vårt namn och identitet till vårt Moderbolag:

Bagport Sweden AB blir Smarte Carte Sweden AB

Syftet med omprofileringen är att ytterligare betona vår identitet som en del av Smarte Carte-gruppen; en lokal aktör med en global räckvidd. Vi strävar dock efter att behålla våra kärnvärden kvalitet, integritet och pålitlighet. Under de kommande veckorna kommer vi att ändra våra webbsidor, våra e-postadresser och vår skyltning. Vår nya, primära, logotyp ser du ovan.

Andras ord om oss

Hej!
Min halsduk kom tillrätta dagen efter.
Tack, för snabb o vänlig service.

Ingrid

Hej, jag anmälde min sons iPhone men han fick ut den själv hos er. Mission completed! Tack för proffsigt bemötande, enligt min son.

Roger

Hej
Jag har återfått min telefon och jag vill bara skicka ett stort tack till alla er som jobbar med det ni gör! O speciellt till er som varit inblandade i att få tillbaka min jobbtelefon till mig.
TACK !

Laurence

Så tacksam för detta och alldeles rätt glasögon har jag fått tillbaka!
Många hälsningar:

Åsa

Jag upptäckte när jag kom hem att dessa saknades. Hade bara mobiltel. att tillgå så jag blev ställd helt enkelt. Undersökte alternativ men kom fram till att vår dotter som bor i Stockholm var rätt person att få fram ett svar på vad som kan göras. Hon tog kontakt med Er och det hela löste sig på bästa sätt. ETT STORT TACK TILL ER PÅ HITTEGODS arlanda. Mycket av personligt värde säkrades för mig, hela fotolagringen på datorn adress listan och mycket mera.
Än en gång tack för ERT sätt att utföra arbetet.
Med vänlig hälsning.

Cyril

Hej Arlanda Hittegods
Jag är mycket nöjd att få tillbaka telefonen
Tack för bra service.

Bosse

Hej,
Luleå Flygplats Hittegods hittade mina glasögon efter några dagar och jag fick veta detta och fick dem idag på vägen hem till Stockholm i Luleå. Jag måste säga jag är väldigt imponerad av hur väl hela den här processen har fungerat och att jag har blivit kontaktad av er. Tack för allt, och - som sagt - mina komplimang !

Med vänlig hälsning

Paula

Hej ”L”!
TACK så jättemycket för all din hjälp. Jag blev så överväldigad när jag fick veta att min ryggsäck omhändertagits. Därför blev jag också lite snurrig.
Jag har också kontaktat Securitas, gruppen för Arlanda terminal 5 och framfört mitt varmaste tack.
Kram från

Ingrid

scrollToTop
Cookie settings