Betala online

Hittegods

Hittegods

Om du skulle förlora något på Arlanda eller ombord på ett flyg till Arlanda hjälper vi dig att få tillbaka det. Söktjänster på internet Vi tillhandahåller sökbara webbtjänster där upphittat gods kontinuerligt läggs in. Se guiden "Så fungerar det". Varning: Vi vill varna för en ny typ av webbtjänst som tar ut höga avgifter för att efterlysa förlorat gods på världens flygplatser. Arlanda hittegodsavdelning har inget samarbete med dem och vi tar ej betalt för att fråga om upphittat gods. Stockholm Arlanda flygplats Smarte Carte hanterar alla upphittademoney föremål som kommer in från flygplatsens områden och föremål som hittats ombord på samtliga flygbolag vars marktjänst på Arlanda sköts av SAS Ground Handling (SGH) samt från några flygbolag vars marktjänst sköts av Aviator. För att läsa mer om samarbetet mellan flygbolag och marktjänst, klicka här.  

Klicka här för sökning av gods som har lämnats in till Stockholm Arlanda Hittegods.

teddy-bear Priser

För öppettider och adress, klicka på Kontakta oss

Så fungerar det

*Vänligen notera att det kan ta ett till två dygn innan upphittade föremål registreras i databasen. Vi behåller allt vi får in i tre månader.

Sök Online

Allt som lämnas in till hittegodsavdelningen registreras i vår databas. Sök online för att se om ditt förlorade föremål har upphittats.

Stockholm Arlanda Flygplats – Klicka här

2 Sök i databasen efter förlorade föremål

Ansök om att hämta ut ditt föremål Om du hittar något som du tror är ditt i vår databas, registrera dina uppgifter genom att fylla i kontaktformuläret.

3 Ansök online om att få tillbaka dina föremål

Fyll i vart det ska skickas Om det är ditt föremål kommer vi att ge dig en kod. Gå in på mailmyproperty.com, fyll i din kod och betala för tjänsten och fyll i vart du vill att vi ska skicka det.

4 Betala avgiften så skickar vi det till dig

Hur mycket kostar det? Vi tar en serviceavgift. För frakt och paketering tillkommer en avgift beroende på var det ska skickas.

Läs mer om våra tjänster

  • Bagagevagnar
  • MailandFly
  • Porterservice
  • Bemannad effektförvaring
  • Bagageinplastning
  • Förvaringsboxar
  • Garderob
scrollToTop
Cookie settings